Pavert Steigerbouw

Het hele jaar doorwerken met de steigers van Pavert Steigerbouw!

Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen om werken op het steiger weersonafhankelijk te maken.Dit thema wordt namelijk steeds belangrijker door veranderende regelgeving met betrekking tot vergoedingen op grond van onwerkbaar weer en de te behalen planningen. Wij focussen ons voornamelijk op steigers sealen en inpakken met wind reducerend gaas, maar kijken altijd per project wat de beste oplossing project is om uw en/of onze medewerkers veiligheid te garanderen.

Steiger sealen

Naast steigerwerk heeft Pavert Steigerbouw zich eveneens gespecialiseerd in het monteren van verschillende typen doorwerksystemen. Steeds vaker worden steigers of steigerkappen ingepakt met krimpfolie, want met krimpfolie realiseert u een prettig en veilig werkklimaat. Krimpfolie is een waterdichte stof en daarnaast is de verwerking erg flexibel. Krimpfolie is dus zeer bestendig tegen slecht weer. Kortom: praktisch gezien bij elk project te gebruiken.

Steiger inpakken met wind reducerend gaas

Voor het bekleden van steigers tegen huizen en andere gebouwen wordt veelal steigergaas gebruikt. Dit gaas waarborgt de veiligheid van mensen op de steigers en biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden als wind, regen, hagel en zon. Het steigergaas is standaard voorzien van knoopsgaten voor bevestiging aan de steigers. Er zijn verschillende varianten, waaronder 50% wind reducerend en 90% wind reducerend. Bovendien is steigergaas in heel veel kleuren leverbaar.

Meer weten over weersonafhankelijk werken?

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor het sealen van uw steiger of voor het inpakken van uw steiger met wind reducerend gaas. Dit kan via onderstaand formulier, maar ook door te bellen naar 0318-554995. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Voor meer informatie over het huren van een steiger klikt u hier en voor meer informatie over het inhuren van onze steigerbouwers klikt u hier.

Logo | Pavert Steigersbouw & Verhuur Veenendaal
Steiger Montage & Demontage | Steiger Verhuur | Steigerbouw Advies | Pavert Steigerbouw Verhuur Veenendaal

Steiger huren of steigerbouwer inzetten?

Wij zijn de meest servicegerichte steigerbouwer uit Veenendaal, dus vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

Offerte Aanvragen