Montage & Demontage

Pavert Steigerbouw (de)monteert al uw gewenste steigerconstructies!

Wij leveren voor elk project een passende steiger, zowel binnen als buiten. Desgewenst kan ons vakkundige team de steiger voor u monteren en demonteren. Dit doen we voor kleine en grote gebouwen, maar ook in het water voor sluizen of boten. En heeft de steiger tussentijds een aanpassing nodig? Geen probleem. Ook na de plaatsing kunnen wij de steiger aanpassen, zodat deze tegelijk met uw project groeit of krimpt.

Hieronder een overzicht van onze verschillende soorten steiger systemen (scroll voor meer informatie):

– Systeemsteiger;
– Traditionele steiger;
– Renovatiesteiger;
– Ondersteuningssteiger (balkonondersteuning, uitkragingen en speciale opvangconstructies, breedplaatondersteuning).

Heeft u een vraag over het door ons laten monteren en demonteren van een steiger systeem? Bel dan gerust naar 0318-554995 en wij beantwoorden hem graag. Meer informatie over een steiger huren? Klik dan hier.

Systeem steiger (type ring-scaff)

Dit steigersysteem is zeer geschikt voor zware belasting en dus als werksteiger. Het gemakkelijke systeem is snel in gebruik te nemen en bevat geen losse onderdelen die kwijt kunnen raken, zoals klemmen en spie├źn. Daarnaast steken er geen pijpen uit de steiger wat bijdraagt aan een veilige en prettige werkplek. Doordat de rozet acht aansluitingen bevat kan vrijwel elke hoek worden gebouwd. De systeem steiger is net als de traditionele steiger erg veelzijdig. Onze steigers hebben een ringmaat van 0.54m, waardoor een steiger van normaal 2m hoog nu 2.16m hoog is. Dat is de reden waarom deze steiger prettig werkt voor de langere mensen.

Traditionele steiger (type tube-lock)

Tube-lock combineert flexibiliteit, eenvoud, sterkte en snelle (de)montage en het materiaal wordt het meest gebruikt voor de traditionele steiger. Het brengt systeem is ontworpen voor de bouw van gevelsteigers en is tevens uitstekend inzetbaar in de industrie, scheeps- en vliegtuigbouw. Dit steiger systeem is uitermate geschikt voor moeilijke constructies met veel en afwijkende hoeken. De traditionele steiger wordt ook toegepast als de steiger moet stroken met de verdiepingsvloeren.

Renovatie steiger (type muba-fix 0.70m)

Een renovatie steiger bestaat uit een handvol onderdelen die op logische wijze worden gemonteerd. Met muba-fix is het mogelijk om op hoog tempo een steiger te monteren. Het is een smalle steiger van 0.70m breed en geschikt voor lichte belasting. De steiger is dus niet geschikt om grote hoeveelheden materiaal op te plaatsen. Perfect voor schilder of stucwerkzaamheden aan uw gevel bijvoorbeeld.

Ondersteuningssteiger

Wij passen het Layher allround systeem toe bij onze ondersteuningssteigers. Met dit systeem kunnen alle type steigers van eenvoudig tot complex worden gebouwd, zoals: metselsteigers, gevelsteigers, industriesteigers en toepassingen in infra en event. Dit geldt onder andere voor:

– Balkonondersteuning;
– Uitkragingen en speciale opvangconstructies;
– Breedplaatondersteuning.

Meer weten over onze steiger montage service of een steiger systeem?

Vraag direct een offerte aan via het onderstaande formulier of bel ons op 0318-554995.

Steiger Montage & Demontage | Bekijk Systemen | Pavert Steigerbouw Verhuur Veenendaal
Steiger Montage & Demontage | Bekijk Systemen | Pavert Steigerbouw Verhuur Veenendaal

Steiger huren of steigerbouwer inzetten?

Wij zijn de meest servicegerichte steigerbouwer uit Veenendaal, dus vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

Offerte Aanvragen