Advies & Verhuur

Bij Pavert Steigerbouw kunt u een steiger huren inclusief gratis deskundig advies!

Wij hebben jarenlange ervaring met steigerwerk en werken nauw samen met een constructeur, waardoor wij u perfect kunnen adviseren op dit gebied. Voordat het project van start gaat werken wij uw steiger uit doormiddel van tekenprogramma’s. Deze service wordt geheel door ons verzorgd, tenzij anders gewenst en afgesproken. Zodoende kunt u uw project zorgeloos zelfstandig uitvoeren. Waarom kiezen voor Pavert Steigerbouw Verhuur Veenendaal? Wij bieden een breed assortiment aan tegen een scherpe prijs, u kunt online een offerte aanvragen en wij geven binnen 2 werkdagen bevestiging. Tot slot bezorgen wij op locatie voor ultiem gemak.

Hieronder een overzicht van onze verschillende soorten steiger systemen (scroll voor meer informatie):

– Systeemsteiger;
– Traditionele steiger;
– Renovatiesteiger;
– Ondersteuningssteiger (balkonondersteuning, uitkragingen en speciale opvangconstructies, breedplaatondersteuning).

Heeft u een vraag over het huren van een steiger systeem? Bel dan gerust naar 0318-554995 en wij beantwoorden hem graag. Meer informatie over onze steiger montage service? Klik dan hier.

Systeem steiger (type ring-scaff)

Dit steigersysteem is zeer geschikt voor zware belasting en dus als werksteiger. Het gemakkelijke systeem is snel in gebruik te nemen en bevat geen losse onderdelen die kwijt kunnen raken, zoals klemmen en spieën. Daarnaast steken er geen pijpen uit de steiger wat bijdraagt aan een veilige en prettige werkplek. Doordat de rozet acht aansluitingen bevat kan vrijwel elke hoek worden gebouwd. De systeem steiger is net als de traditionele steiger erg veelzijdig. Onze steigers hebben een ringmaat van 0.54m, waardoor een steiger van normaal 2m hoog nu 2.16m hoog is. Dat is de reden waarom deze steiger prettig werkt voor de langere mensen.

Traditionele steiger (type tube-lock)

Tube-lock combineert flexibiliteit, eenvoud, sterkte en snelle (de)montage en het materiaal wordt het meest gebruikt voor de traditionele steiger. Het brengt systeem is ontworpen voor de bouw van gevelsteigers en is tevens uitstekend inzetbaar in de industrie, scheeps- en vliegtuigbouw. Dit steiger systeem is uitermate geschikt voor moeilijke constructies met veel en afwijkende hoeken. De traditionele steiger wordt ook toegepast als de steiger moet stroken met de verdiepingsvloeren.

Renovatie steiger (type muba-fix 0.70m)

Een renovatie steiger bestaat uit een handvol onderdelen die op logische wijze worden gemonteerd. Met muba-fix is het mogelijk om op hoog tempo een steiger te monteren. Het is een smalle steiger van 0.70m breed en geschikt voor lichte belasting. De steiger is dus niet geschikt om grote hoeveelheden materiaal op te plaatsen. Perfect voor schilder of stucwerkzaamheden aan uw gevel bijvoorbeeld.

Ondersteuningssteiger

Wij passen het Layher allround systeem toe bij onze ondersteuningssteigers. Met dit systeem kunnen alle type steigers van eenvoudig tot complex worden gebouwd, zoals: metselsteigers, gevelsteigers, industriesteigers en toepassingen in infra en event. Dit geldt onder andere voor:

  • Bouwliften
  • Stempels
  • Lijmschoren
  • Schraagsteiger (klap-, schuif- en zwengelschraag)
  • Trappentorens
  • Rolsteigers

Wij hebben in ons assortiment verschillende typen bouwliften, zodat we voor ieder project een passende lift kunnen aanbieden.

  • Personengoederenlift
  • Tandheugellift
  • Kabellift
  • Hefsteiger

Meer weten over een steiger huren of heeft u advies nodig?

Vraag direct een offerte aan via het onderstaande formulier of bel ons op 0318-554995.

Logo | Pavert Steigersbouw & Verhuur Veenendaal
Steiger Montage & Demontage | Steiger Verhuur | Steigerbouw Advies | Pavert Steigerbouw Verhuur Veenendaal

Steiger huren of steigerbouwer inzetten?

Wij zijn de meest servicegerichte steigerbouwer uit Veenendaal, dus vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

Offerte Aanvragen