Veiligheid en VCA

Veiligheid staat voorop bij Pavert Steigerbouw!

We hebben een breed assortiment aan steigers van de hoogste kwaliteit. Dit is nodig, omdat er veel eisen worden gesteld aan een tijdelijke werkplek op hoogte. Verschillende beroepsgroepen werken er dagelijks op en moeten dus kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van de steiger.

Een steiger monteren is een specialisme. Steigerbouw wordt vaak alleen als een kostenpost gezien, bovendien controleert de Inspectie SZW alleen steekproefsgewijs en bij een ongeval. Op papier zijn regels heel helder, maar toch gebeuren de meeste ongevallen bij het gebruik van een steiger. Dus weet vooraf waar u aan begint…

Preventief certificeren

Pavert Steigerbouw werkt volgens de laatste richtlijnen en is VCA gecertificeerd. Al onze steigerbouwers zijn allemaal minimaal in het bezit van de certificaten steigerbouw A en VCA. Ons materieel wordt ook altijd tijdig en keurig gekeurd. Tijdens het monteren van een steiger is valgevaar het grootst. Daarom werken wij met voorloopleuningen of wordt er een tussenslag gemaakt, zodat er ten alle tijde een valbeveiliging aanwezig is. Zo kunnen we veilig en snel aan het werk.

Veilig een steiger monteren

Wilt u een steiger huren of door ons laten monteren? Vul dan het onderstaande offerte formulier in of bel ons op 0318-554995 voor een persoonlijke kennismaking. Samen staan we sterker en maken we steigerwerk veiliger. Indien u graag meer wilt weten over de richtlijnen die wij volgen, neem dan eens een kijkje op deze website.

Logo | Pavert Steigersbouw & Verhuur Veenendaal
Steiger Montage & Demontage | Steiger Verhuur | Steigerbouw Advies | Pavert Steigerbouw Verhuur Veenendaal

Steiger huren of steigerbouwer inzetten?

Wij zijn de meest servicegerichte steigerbouwer uit Veenendaal, dus vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

Offerte Aanvragen